Ученички ескурзии

Ученички ескурзии 2018-06-07T01:06:17+02:00

Т.А. Метфил организира ученички ескурзии кои се прилагодени на желбите и интересите на учениците. Патувањата можат да бидат еднодневни или повеќедневни. Цената се пресметува според конкретната програма и видот на сместувањето;

Посетете ја и истражете ја Македонија со Т.А. Метфил. Нека учениците ја запознаат подобро нашата татковина.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/me92f/public_html/wp-includes/functions.php on line 4221