Автобуски превоз

Автобуски превоз 2018-06-07T01:33:30+02:00

 

РЕЛАЦИЈА ДЕН И ВРЕМЕ НА ПОАЃАЊЕ ЦЕНА НА БИЛЕТ
ОД ДО
МАКЕДОНИЈА СРБИЈА СРЕДА И САБОТА 11:30ч/18:30ч 25€/50€ 1540 ден./3075 ден.
МАКЕДОНИЈА ХРВАТСКА СРЕДА И САБОТА 11:30ч/18:30ч 40€/70€ 2460 ден./4305 ден.
МАКЕДОНИЈА СЛОВЕНИЈА СРЕДА И САБОТА 11:30ч/18:30ч 50€/90€ 3075 ден./5535 ден.
МАКЕДОНИЈА ИТАЛИЈА СРЕДА И САБОТА 11:30ч/18:30ч 70€/130€ 4305 ден./7995 ден.
МАКЕДОНИЈА ШВАЈЦАРИЈА СРЕДА И САБОТА 11:30ч/18:30ч 100CHF/180CHF 5800 ден./10440 ден.

ГЕРМАНИЈА

РЕЛАЦИЈА ДЕН И ВРЕМЕ НА ПОАЃАЊЕ ЦЕНА НА БИЛЕТ ДЕН И ВРЕМЕ НА ВРАЌАЊЕ
ОД ДО
СКОПЈЕ КУМАНОВО МАНХАЈМ СРЕДА И САБОТА 08:00ч/09:00ч 110€/200€ 6820 ден./12400 ден. СРЕДА И САБОТА 12:30ч
СКОПЈЕ КУМАНОВО ДОРТМУНД СРЕДА И САБОТА 08:00ч/09:00ч 130€/220€ 8060 ден./13640 ден. СРЕДА И САБОТА 04:30ч
ВТОРНИК И ПЕТОК 07:40ч/14:30ч-Ск 08:30ч/15:30ч-Ку 120€/220€ 7440 ден./13640 ден. СРЕДА И САБОТА
СКОПЈЕ КУМАНОВО ФРАНКФУРТ СРЕДА И САБОТА 08:00ч/09:00ч 110€/200€ 6820 ден./12400 ден. СРЕДА И САБОТА 11:00ч
ВТОРНИК И ПЕТОК 07:40ч/14:30ч-Ск 08:30ч/15:30ч-Ку 100€/190€ 6200 ден./11780 ден. СРЕДА И САБОТА
СКОПЈЕ КУМАНОВО ШТУТГАРТ СРЕДА И САБОТА 08:00ч/09:00ч 100€/180€ 6200 ден./11160 ден. СРЕДА И САБОТА 15:00ч
СРЕДА И САБОТА 09:20ч/10:20ч 95€/170€ 5890 ден./10540 ден. СРЕДА И САБОТА 13:45ч
СКОПЈЕ КУМАНОВО ДИСЕЛДОРФ СРЕДА И САБОТА 08:00ч/09:00ч 110€/200€ 6820 ден./12400 ден. СРЕДА И САБОТА 06:30ч
СКОПЈЕ КУМАНОВО УЛМ СРЕДА И САБОТА 08:00ч/09:00ч 100€/180€ 6200 ден./11160 ден. СРЕДА И САБОТА 16:15ч
СРЕДА И САБОТА 09:20ч/10:20ч 95€/165€ 5890 ден./10230 ден. СРЕДА И САБОТА 15:30ч
СКОПЈЕ КУМАНОВО ДУИСБУРГ СРЕДА И САБОТА 08:00ч/09:00ч 130€/220€ 8060 ден./13640 ден. СРЕДА И САБОТА 06:00ч
СКОПЈЕ НИРНБЕРГ СРЕДА И САБОТА 14:40ч 70€/130€ 4340 ден./8060 ден. СРЕДА И САБОТА 15:00ч/09:00ч
СКОПЈЕ КУМАНОВО БОН СРЕДА И САБОТА 08:00ч/09:00ч 120€/210€ 7440 ден./13020 ден. СРЕДА И САБОТА 08:30ч
СКОПЈЕ КУМАНОВО ЕСЕН СРЕДА И САБОТА 08:00ч/09:00ч 130€/220€ 8060 ден./13640 ден. СРЕДА И САБОТА 05:25ч
ВТОРНИК И ПЕТОК 07:40ч/14:30ч-Ск 08:30ч/15:30ч-Ку 110€/200€ 6820 ден./12400 ден. СРЕДА И САБОТА
СКОПЈЕ КУМАНОВО ФРАЈБУРГ СРЕДА И САБОТА 09:20ч/10:20ч 120€/200€ 7440 ден./12400 ден. СРЕДА И САБОТА 10:00ч
СКОПЈЕ КУМАНОВО МИНХЕН СРЕДА И САБОТА 08:00ч/09:00ч 80€/150€ 4960 ден./9300 ден. СРЕДА И САБОТА 17:50ч
ВТОРНИК И ПЕТОК 07:40ч/14:30ч-Ск 08:30ч/15:30ч-Ку 70€/130€ 4340 ден./8060 ден. СРЕДА И САБОТА
СРЕДА И САБОТА 09:20ч/10:20ч 70€/130€ 4340 ден./8060 ден. СРЕДА И САБОТА 18:00ч
СРЕДА И САБОТА 14:40ч 70€/130€ 4340 ден./8060 ден. СРЕДА И САБОТА 18:00ч/11:30ч
СКОПЈЕ КУМАНОВО КЕЛН ВТОРНИК И ПЕТОК 07:40ч/14:30ч-Ск 08:30ч/15:30ч-Ку 110€/200€ 6820 ден./12400 ден. СРЕДА И САБОТА
СКОПЈЕ КУМАНОВО ЛЕВЕРКУЗЕН СРЕДА И САБОТА 08:00ч/09:00ч 110€/200€ 6820 ден./12400 ден. СРЕДА И САБОТА 07:20ч
ВТОРНИК И ПЕТОК 07:40ч/14:30ч-Ск 08:30ч/15:30ч-Ку 110€/200€ 6820 ден./12400 ден. СРЕДА И САБОТА
СКОПЈЕ КУМАНОВО ВУПЕРТАЛ ВТОРНИК И ПЕТОК 07:40ч/14:30ч-Ск 08:30ч/15:30ч-Ку 110€/200€ 6820 ден./12400 ден. СРЕДА И САБОТА
СКОПЈЕ КУМАНОВО ХАМ ВТОРНИК И ПЕТОК 07:40ч/14:30ч-Ск 08:30ч/15:30ч-Ку 120€/220€ 7440 ден./13640 ден. СРЕДА И САБОТА
СКОПЈЕ КУМАНОВО БИЛЕФЕЛД ВТОРНИК И ПЕТОК 07:40ч/14:30ч-Ск 08:30ч/15:30ч-Ку 120€/220€ 7440 ден./13640 ден. СРЕДА И САБОТА
СКОПЈЕ КУМАНОВО ПАСАУ ВТО/СРЕ/ПЕТ/САБ 10:40ч/11:40ч 80€/140€ 4960 ден./8680 ден.
СКОПЈЕ КУМАНОВО РЕГЕНСБУРГ ВТО/СРЕ/ПЕТ/САБ 10:40ч/11:40ч 90€/160€ 5580 ден./9920 ден.
СКОПЈЕ КУМАНОВО ВИРЦБУРГ ФУЛДА КИРХАЈМ КАСЕЛ ГЕТИНГЕН БЕРЛИН ВТО/СРЕ/ПЕТ/САБ 10:40ч/11:40ч 110€/200€ 6820 ден./12400 ден.
СКОПЈЕ КУМАНОВО ХАНОВЕР ВТО/СРЕ/ПЕТ/САБ 10:40ч/11:40ч 120€/220€ 7440 ден./13640 ден.
СКОПЈЕ КУМАНОВО ХАМБУРГ ВТО/СРЕ/ПЕТ/САБ 10:40ч/11:40ч 120€/220€ 7440 ден./13640 ден.
СКОПЈЕ КУМАНОВО БОХУМ СРЕДА И САБОТА 08:00ч/09:00ч 130€/220€ 8060 ден./13640 ден. СРЕДА И САБОТА 05:00ч
СКОПЈЕ КУМАНОВО КАРЛСРУЕ СРЕДА И САБОТА 08:00ч/09:00ч 110€/200€ 6820 ден./12400 ден. СРЕДА И САБОТА 13:30ч
СРЕДА И САБОТА 09:20ч/10:20ч 105€/180€ 6510 ден./11160 ден. СРЕДА И САБОТА 12:00ч
СКОПЈЕ КУМАНОВО АУГСБУРГ СРЕДА И САБОТА 09:20ч/10:20ч 80€/150€ 4960 ден./9300 ден. СРЕДА И САБОТА 17:00ч
СКОПЈЕ КУМАНОВО ОФЕНБУРГ СРЕДА И САБОТА 09:20ч/10:20ч 110€/190€ 6820 ден./11780 ден. СРЕДА И САБОТА 11:00ч
СКОПЈЕ РОЗЕНХАЈМ СРЕДА И САБОТА 14:40ч 70€/130€ 4340 ден./8060 ден. СРЕДА И САБОТА 19:00ч/12:00ч
СКОПЈЕ ИНГОЛШТАД СРЕДА И САБОТА 14:40ч 70€/130€ 4340 ден./8060 ден. СРЕДА И САБОТА 16:30ч/10:00ч

ШВАЈЦАРИЈА

РЕЛАЦИЈА ДЕН И ВРЕМЕ НА ПОАЃАЊЕ ЦЕНА НА БИЛЕТ ДЕН И ВРЕМЕ НА ВРАЌАЊЕ
ОД ДО
СКОПЈЕ КУМАНОВО БЕЛИНЦОНА СРЕДА И САБОТА 09:20ч/10:20ч 100CHF/190CHF 5800 ден./11020 ден. СЕКОЈА САБОТА 12:00ч
СКОПЈЕ КУМАНОВО БЕРН СРЕДА И САБОТА 09:20ч/10:20ч 100CHF/190CHF 5800 ден./11020 ден. СЕКОЈА САБОТА 08:00ч
СКОПЈЕ КУМАНОВО ЛОЗАНА СРЕДА И САБОТА 09:20ч/10:20ч 100CHF/190CHF 5800 ден./11020 ден. СЕКОЈА САБОТА 07:00ч
СКОПЈЕ КУМАНОВО ВУВЕ СРЕДА И САБОТА 09:20ч/10:20ч 100CHF/190CHF 5800 ден./11020 ден. СЕКОЈА САБОТА 06:30ч
СКОПЈЕ КУМАНОВО ЛУЦЕРН СРЕДА И САБОТА 10:20ч/11:00ч 100CHF/190CHF 5800 ден./11020 ден. СЕКОЈА САБОТА 16:00ч
СКОПЈЕ КУМАНОВО ЛУЦЕРН СРЕДА И САБОТА 10:20ч/11:00ч 100CHF/190CHF 5800 ден./11020 ден. СЕКОЈА САБОТА 16:00ч
СКОПЈЕ КУМАНОВО ЦИРИХ СРЕДА И САБОТА 10:20ч/11:00ч 100CHF/190CHF 5800 ден./11020 ден. СЕКОЈА САБОТА 15:00ч
СКОПЈЕ КУМАНОВО СЕНТ ГАЛЕН СРЕДА И САБОТА 10:20ч/11:00ч 100CHF/190CHF 5800 ден./11020 ден. СЕКОЈА САБОТА 13:30ч

АВСТРИЈА

РЕЛАЦИЈА ДЕН И ВРЕМЕ НА ПОАЃАЊЕ ЦЕНА НА БИЛЕТ ДЕН И ВРЕМЕ НА ВРАЌАЊЕ
ОД ДО
СКОПЈЕ КУМАНОВО ВИЕНА ПОН/ВТО/СРЕ/ЧЕТ/САБ 19:20ч/20:00ч 60€/110€ 3720 ден./6820 ден. ВТО/СРЕ/ЧЕТ/ПЕТ/САБ 18:00ч
НЕДЕЛА 08:00ч/08:30ч 60€/110€ 3720 ден./6820 ден. ЧЕТВРТОК 18:00ч
СКОПЈЕ ГРАЦ СРЕДА И САБОТА 14:40ч 70€/130€ 4340 ден./8060 ден. СРЕДА И САБОТА 22:30ч/15:30
СКОПЈЕ КУМАНОВО ЛИНЦ СРЕДА И САБОТА 19:20ч/20:00ч 60€/110€ 3720 ден./6820 ден. СРЕДА И ПЕТОК 13:30ч
СКОПЈЕ КУМАНОВО ВЕЛС СРЕДА И САБОТА 19:20ч/20:00ч 60€/110€ 3720 ден./6820 ден. СРЕДА И ПЕТОК 13:00ч
СКОПЈЕ КУМАНОВО САЛЦБУРГ СРЕДА И САБОТА 19:20ч/20:00ч 70€/120€ 4340 ден./7440 ден. СРЕДА И ПЕТОК 12:30ч
СРЕДА И САБОТА 14:40ч 70€/130€ 4340 ден./8060 ден. СРЕДА И САБОТА 21:30ч/14:30

ЦРНА ГОРА

РЕЛАЦИЈА ДЕН И ВРЕМЕ НА ПОАЃАЊЕ ЦЕНА НА БИЛЕТ ДЕН И ВРЕМЕ НА ВРАЌАЊЕ
ОД ДО
СКОПЈЕ КУМАНОВО УЛЦИЊ СЕКОЈ ДЕН 00:30ч/23:45ч 25€/40€ 1550 ден./2480 ден. СЕКОЈ ДЕН 17:30ч
СКОПЈЕ КУМАНОВО БАР СЕКОЈ ДЕН 00:30ч/23:45ч 25€/40€ 1550 ден./2480 ден. СЕКОЈ ДЕН 16:56ч
СКОПЈЕ КУМАНОВО СУТО МОРЕ СЕКОЈ ДЕН 00:30ч/23:45ч 25€/40€ 1550 ден./2480 ден. СЕКОЈ ДЕН 16:45ч
СКОПЈЕ КУМАНОВО ПЕТРОВАЦ СЕКОЈ ДЕН 00:30ч/23:45ч 25€/40€ 1550 ден./2480 ден. СЕКОЈ ДЕН 16:30ч
СКОПЈЕ КУМАНОВО БУДВА СЕКОЈ ДЕН 00:30ч/23:45ч 25€/40€ 1550 ден./2480 ден. СЕКОЈ ДЕН 16:00ч
СКОПЈЕ КУМАНОВО ТИВАТ СЕКОЈ ДЕН 00:30ч/23:45ч 25€/40€ 1550 ден./2480 ден. СЕКОЈ ДЕН 15:30ч
СКОПЈЕ КУМАНОВО ХЕРЦЕГ НОВИ СЕКОЈ ДЕН 00:30ч/23:45ч 25€/40€ 1550 ден./2480 ден. СЕКОЈ ДЕН 14:30ч