Хотел Demi 4* САРАНДА

 • Demi-Saranda
Хотел Demi 4* САРАНДА 2021-05-08T12:05:20+02:00

Project Description

Хотел Деми 4* се наоѓа на неколу чекори одалеченост од плажа, располага со ресторан, лоби, собен сервис, сервис на плажа. Хотелот е прав избор за посетители кој имаат префинет вкус, кој сакаат мир и спокој во својот престој, хотелот нуди многу повеќе од тоа. Хотелот располага со повеќе типови на соби, кој располагаат со клима, тв, сопствен тоалет.

DEMI HOTEL / 4 STAR / SARANDA
НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК 01.10.2020
30.04.2021
01.05.2021
31.05.2021
01.06.2021
30.06.2021
01.07.2021
31.08.2021
01.09.2021
30.09.2021
ЦЕНИ ПО СОБА НА ДЕН НА БАЗА НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК
DOUBLE / TWIN ROOM
DOUBLE 83.6 114.4 134.2 154 134.2
SINGLE 71.5 101.2 121 140.8 121
STANDARD ROOM
DOUBLE 83.6 114.4 134.2 154 134.2
SINGLE 71.5 101.2 121 140.8 121
DELUXE ROOM
DOUBLE 94.6 123.2 143 173.8 143
SINGLE 81.4 111.1 130.9 160.6 130.9
TRIPLE 112.2 141.9 161.7 191.4 161.7
2+1 CHD (0-7,99) 94.6 123.2 143 173.8 143
2+1 CHD (8-11,99) 112.2 140.8 160.6 191.4 160.6
SUPERIOR ROOM
DOUBLE 103.4 134.2 154 182.6 154
SINGLE 91.3 121 140.8 170.5 140.8
TRIPLE ROOM
TRIPLE 95.7 125.4 145.2 174.9 145.2
DELUXE SUITE
2PAX 154 173.8 193.6 261.8 193.6
3PAX 171.6 191.4 211.2 280.5 211.2
4PAX 193.6 211.2 233.2 299.2 233.2
2+1 CHD (0-7,99) 154 173.8 193.6 261.8 193.6
2+1 CHD (8-11,99) 171.6 191.4 211.2 279.4 211.2
2+2 CHD (0-7,99) (0-7,99) 154 173.8 193.6 261.8 193.6
2+2 CHD (0-7,99) (8-11,99) 171.6 191.4 211.2 279.4 211.2
2+2 CHD (8-11,99) (8-11,99) 188.1 207.9 227.7 295.9 227.7
3+1 CHD (0-7,99) 171.6 191.4 211.2 280.5 211.2
3+1 CHD (8-11,99) 189.2 209 228.8 298.1 228.8
SUPERIOR SUITE
2PAX 173.8 193.6 213.4 281.6 213.4
3PAX 191.4 211.2 231 300.3 231
4PAX 211.2 233.2 250.8 321.2 250.8
2+1 CHD (0-7,99) 173.8 193.6 213.4 281.6 213.4
2+1 CHD (8-11,99) 191.4 211.2 231 299.2 231
2+2 CHD (0-7,99) (0-7,99) 173.8 193.6 213.4 281.6 213.4
2+2 CHD (0-7,99) (8-11,99) 191.4 211.2 231 299.2 231
2+2 CHD (8-11,99) (8-11,99) 207.9 227.7 247.5 315.7 247.5
3+1 CHD (0-7,99) 191.4 211.2 231 300.3 231

Напомена

 • Цените се изразени по соба на ден, на база ноќевање со појадок

 • Цените се изразени во ЕУР, плаќање исклучиво во денарска противвредност од 62 МКД

 • Минимум престој од 3 ноќевања

 • Во период на престој во ниска сезона во Мај и Септември

  до 10 дена пред пристигање без пенали
  од 9-5 дена пред пристигање – 50% пенали
  од 4-0 дена пред пристигање – 100% пенали

  Во период на висока сезона Јуни, Јули и Август

  До 30 дена пред пристигање – без пенали
  Од 29-16 дена пред пристигање – 50% пенали
  Од 15-0 дена пред пристигање – 100% пенали

ЛЕТУВАЈТЕ СО ТА МЕТФИЛ


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/me92f/public_html/wp-includes/functions.php on line 4221