Хотел Bela Vista 4* САРАНДА

  • BellaVista-Saranda
Хотел Bela Vista 4* САРАНДА 2021-05-08T11:11:53+02:00

Project Description

BELLA VISTA HOTEL / 4 STAR / SARANDA
НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК 01.01.2021
30.04.2021
01.05.2021
31.05.2021
01.06.2021
30.06.2021
01.07.2021
15.07.2021
16.07.2021
31.08.2021
01.09.2021
30.09.2021
01.10.2021
31.12.2021
ЦЕНА ПО ЛИЦЕ НА ДЕН НА БАЗА НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК
ONE BEDROOM APARTMENT
2PAX 49 60 70.4 92.4 103.4 70.4 60
3PAX 49 60 70.4 92.4 103.4 70.4 60
2+1 CHD (0-11,99) 49 60 70.4 92.4 103.4 70.4 60
QUADRUPLE SEA VIEW
2PAX 57.2 68.2 79.2 101.2 112.2 79.2 68.2
3PAX 57.2 68.2 79.2 101.2 112.2 79.2 68.2
4PAX 57.2 68.2 79.2 101.2 112.2 79.2 68.2
2+1 CHD (0-11,99) 57.2 68.2 79.2 101.2 112.2 79.2 68.2
2+2 CHD (0-11,99) (0-11,99) 57.2 68.2 79.2 101.2 112.2 79.2 68.2
FAMILY SEA VIEW
2PAX 65 76 87 109 120 87 76
3PAX 65 76 87 109 120 87 76
2+1 CHD (0-11,99) 65 76 87 109 120 87 76
2+2 CHD (0-11,99) (0-11,99) 65 76 87 109 120 87 76
3+1 CHD (0-11,99) 65 76 87 109 120 87 76
RELEASE DAYS 7 7 7 7 7 7 7

Напомена

  • Цените се изразени по соба на ден, на база ноќевање со појадок

  • Цените се изразени во ЕУР, плаќање исклучиво во денарска противвредност од 62 МКД

  • Минимум престој од 2 ноќевања
  • Политика на отказ на резервација:

    До 15 дена пред пристигање – без пенали
    по овој период 100% пенали

ЛЕТУВАЈТЕ СО ТА МЕТФИЛ


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/me92f/public_html/wp-includes/functions.php on line 4221