METFIL.COM 2022-04-29T18:56:13+02:00

Т.А. Метфил е A лиценцирана туристичка агенција за вршење на туристички услуги во и надвор од земјата, која веќе функционира од 1992 година. Своите први чекори во туризмот ги направивме во 1992 година. Името МЕТФИЛ многу бргу стана синоним за висок квалитет, со очигледна функционална содржина, пружајќи им на своите клиенти широка лепеза на услуги како на територијата на Р. Македонија, така и на територијата на Грција, Турција и Бугарија. Низ годините нашиот асортиман го проширивме со организирање на патувања и во други држави.

СОПСТВЕН ЗАКУП

ЧАРТЕР ЛЕТОВИ

И ОВА ЛЕТО ДО СИТЕ ВАШИ ОМИЛЕНИ ДЕСТИНАЦИИ ПАТУВАЈТЕ СО ЧАРТЕР ЛЕТОВИ И ТОА ЗА:

ТУРЦИЈА

ШПАНИЈА

ЕГИПЕТ

ГРЦИЈА

ПОГЛЕДНИ

КРСТАРЕЊА НИЗ ЦЕЛИОТ СВЕТ

НЕЗАБОРАВНИ, ВОЗБУДЛИВИ КРСТАРЕЊА КОЈ ВИ НУДАТ ПРЕФИНЕТОСТ И БОГАТО ИСКУСТВО

КАРИБИТЕ

ИНДИСКИ ОКЕАН

КАНАРСКИ ОСТРОВИ

МЕДИТЕРАН

ПАНАМСКИ КАНАЛ

БАЛТИК

МЕКСИКАНСКА РИВИЕРА

и уште многу други….

ПОГЛЕДНИ