METFIL.COM 2018-09-19T19:45:36+00:00

АКТУЕЛНИ ПОНУДИ

Т.А. Метфил е A лиценцирана туристичка агенција за вршење на туристички услуги во и надвор од земјата, која веќе функционира од 1992 година. Своите први чекори во туризмот ги направивме во 1992 година. Името МЕТФИЛ многу бргу стана синоним за висок квалитет, со очигледна функционална содржина, пружајќи им на своите клиенти широка лепеза на услуги како на територијата на Р. Македонија, така и на територијата на Грција, Турција и Бугарија. Низ годините нашиот асортиман го проширивме со организирање на патувања и во други држави.

11-ти ОКТОМВРИ

патувајте овој 11-ти Октомври за Барселона, Ница, Истамбул, Загреб, Милано, Санторини, Прага, Виена, Кападокија и уште многу други дестинации…

ПОВЕЌЕ

23-ти ОКТОМВРИ

бидете дел од Фестивалот на Чоколадо во Перуџа, посетете го градот на светлината, градот кој ќе ве магепса со својата богата историја или пак можеби градот на љубовта…не не можеби градот кој е распослан на два континента е вашата дестинација овој 23-ти Октомври

ПОВЕЌЕ

ДЕСТИНАЦИИ

популарни дестинации за ова лето

ПОВЕЌЕ
ПОВЕЌЕ
ПОВЕЌЕ
ПОВЕЌЕ
ПОВЕЌЕ

ЧАРТЕР ЛЕТОВИ

ОВАА ЛЕТО ДО СИТЕ ВАШИ ОМИЛЕНИ ДЕСТИНАЦИИ ПАТУВАЈТЕ СО ЧАРТЕР ЛЕТОВИ И ТОА ДО:

ТУРЦИЈА

ШПАНИЈА

ЕГИПЕТ

МАЛДИВИ

ГРЦИЈА

ПОГЛЕДНИ